Wie is Pas?

De filosofie van Pas Interieur:

Functioneel minimalisme.

Wij vinden dat de binnenkant van een woning moet lijken op de binnenkant van de bewoners. Daarom doen we er alles aan om een interieur te creëren waarin u thuis bent. Daarbij geven we elke vorm zoveel mogelijk functie.

+ Minder lijnen, meer beleving
+ Minder design, meer menselijkheid
+ Minder afleiding, meer gevoel

Wat maakt Pas nu écht Pas?

Interieur-vertalers

Bij Pas kijken we naar de persoon achter het project. Hoe leeft u? Wat is uw smaak? Wanneer voelt u zich thuis? Het is onze taak om al die elementen te vertalen in een interieur dat helemaal ‘u’ uitstraalt.

Totaal-aanpakkers

Pas creëert interieurs van ruw concept tot verfijnde afwerking — en alles daartussen. We zorgen voor opvolging, coördinatie, aansturing én uitvoering. En altijd met de focus op het esthetische.

Ontzorgers

U legt het uit, wij voeren het uit. Volledig volgens uw dromen en wensen. Het is onze job om u te ontzorgen. Alles wat we doen draagt bij aan uw thuisgevoel.

Grensverleggers

We beginnen waar anderen stoppen. In onze ontwerpen, in onze adviezen en in onze service. Door de inzet van onze mensen maken we het verschil. En daar plukt u de vruchten van.

Meet the team

Bij Pas werken we elke dag met materialen, vormen, kleuren,… maar vooral met mensen. Samen met ons team bouwen we inspirerende interieurs voor onze klanten. Dat is onze kracht.

Pascal Segers

ZAAKVOERDER

Bo Gillessen

INTERIEURARCHITECTE

Veronique Verstraelen

INTERIEURARCHITECTE

Karen Geerits

INTERIEURARCHITECTE

Jo Paulussen

ALLROUNDER